Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2010 13:36 - Не вярвай на глупците! Пеонците са българи.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 11935 Коментари: 15 Гласове:
7

Последна промяна: 31.01.2014 01:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 “А пеонци са българите. Не вярвай на глупците, да смяташ, че пеонците са различни от тях. Те [глупците] смятат, че Аксиос е различен от Вардара,.." Йоан Цеца 




Времето ще допълва списъка на българомразците, които поради страх, алчност, злоба или глупост са служили на чужда кауза..  Архивите ще покажат кои са те и чии са решенията, които полит-историците са изпълнявали.

Благодарение на монголо-турско-иранско-антибългарските им натрапки, България:
- пропусна обединението си след турското владичество / заради лягането им пред руските илюзии за Трети Рим"/ ;

- пропиля обединението си по време на балканските войни /заради славянофилското им клякане пред велико-руските амбиции/;

- загуби територии и население след първата световна война/ заради българофобизма на русофила Златарски и продуктите на школата му/:

- претърпя катастрофа през Втората световна война /поради русоколениченето на част от българските официални "историци"/;

- пропусна обединението с Македония при разпада на Югославия /поради посткомунистическото робуване на ново-руските и традиционно просръбски, прогръцки и винаги антибългарски, руски имперски цели/;

- на път е да загуби завинаги Македония, след влизането и в ЕС /поради всички посочени до тук причини, плюс историческата непросветеност и геополитическата импотентност на държавниците ни - продукт на зависимите "учители" по история, политика и дипломация/;

- върви към дезинтеграция на останалото от България на татарска, турска, помашка и циганска автономии;

- хлъзга се към изхвърляне от европейския съюз, като чуждо /монголо-турско-татарско тяло/ ;

- поставена е в зоната на влияние на Турция , в глобалните сценарии на САЩ /като турско племе, за каквото я определиха някои/;

- осъдена е да изчезне в ционистките проекти за бъдещето на света /поради самоотричането на историческите аргументи за принадлежност на българите към тези земи и на притъпената, национална воля за отстояване на истината/;

Автохтонна теория, която така яростно се охулва:
 
- връща истината за корените на българите;

- утвърждава историческото ни право да живеем тук;

- отхвърля претенциите върху историческото ни минало;

- утвърждава приноса ни в европейската култура и прогрес;
- обезсилва всички стратегии и планове за развитие на региона изключващи българите;

- съединява ни с братята от Македония;

- дава защита и самочувствие на българите в и извън България;

- прекратява щизофреничното раздвоение сред българите за корените им и им дава шанс гордо да се съсредоточат в европейското си бъдеще;

- хвърля мостовете на общия произход, за единение на всички европейски народи върху общи корени;

- дава шанс на руския и украинските народи да научат истината за себе си и да се оттърсят от оковите на лъжата..
и предполага много още ползи за българския род и за просветения свят...

Ето, толкова е вредна теорията, че сме се родили, населили и населяваме от край време нашите си земи, и че ще останем тук до края на света!

- Ние ли сме виновни, че сме в основата на европейската цивилизация и че сме помогнали за създаването на много други култури наоколо и далеч?

- Да се срамим ли, че сме образовали руснаците и още куп народи?

- Сигурно, според някои, ще трябва да си посипем главите с пепел от срам, че говорим тракийски език и Илиадата е историята на народа ни?

- Да отречем с негодувание ли, ако се докаже , че Александър Македонски е тракийски гений, а ние сме негови потомци..?!

- Да си източим кръвта ли, за да изтрием генетичните маркери, които ни определят като родоначалници на модерните етноси в Европа и част от света?

И ЗАЩО ДА ПРАВИМ ВСИЧКО ТОВА?

- Защото някои си зависими "историци" и неграмотни държавници, се срамуват да сме потомци на велик народ и държат да са потомци на диво, чергарско племе !?

Ами, да си турят фесовете, да си вземат шатрите, да се качат на мулетата и да си ходят в Гоби или Туркменистан!

Там можете да се хвалят, че са основали още една велика България и са я вкарали в Европейския Съюз, но са ги прогонили едни диваци наричани траки...

Какво още искате да му сторите на този изстрадал народ с продажната си неграмотност?!...

 


Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   терористи,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   бисеров,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. анонимен - неграмотност ...хубава дума
07.01.2010 13:46
:))
цитирай
2. lado - Патетично и вярно ! А това е и кр...
07.01.2010 13:56
Патетично и вярно !
А това е и красиво: "Ами турете си фесовете, вземете си шатрите, качете се на мулетата и си ходете в Гоби или Туркменистан!

Там можете да се хвалите, че сте основали още една велика България и сте я вкарали в Европейския Съюз, но са ви прогонили едни диваци наричани траки..."
цитирай
3. demograph - Lado i Andrei
07.01.2010 15:33
Благодаря!
цитирай
4. doktora757 - За лицата: акад. Димитър Ангелов, ...
08.01.2010 12:25
За лицата: акад. Димитър Ангелов, проф. Пламен Цветков, проф. Васил Гюзелев, акад. Александър Фол, проф. Андрей Пантев, проф. Божидар Димитров съм напълно съгласен, че са доста спорни личности и конюктурни учени; някои от тях са национални предатели. Други от списъка не са ми познати и не мога да коментирам, но повечето са честни учени, работили в едно друго време. Има пропуснати имена на разни комунистически продукти като проф. Йордан Йорданов и проф. Василка Тъпкова Заимова от предателския род Заимови. Покойния проф. Рашо Рашев също е доста спорна личност, защото в тъпата си книга "Българското ханство на Дунав" изкара, че великата българска държава на кан Аспарух се е състояла едва ли не от три села на устието на Дунава - куха история изсмукана от пръстите и продиктувана от Големия брат в Москва! Сори ама това са фактите!
цитирай
5. doktora757 - Ако трябва да се актуализират не...
08.01.2010 12:32
Ако трябва да се актуализират нещата с истинската българска история, повечето от тоталитарните учени и историци просто трябва да си хвърлят научните си трудове и дисертациите в коша за боклук, където им е мястото. Някои от тия историци обаче продължават да яхат българската наука и точно това даде повод на финансовия министър Дянков да каже, че "БАН е сталинистки продукт", което разбира се не е вярно, но ни дискредтира пред Европа и света!
цитирай
6. doktora757 - Специално искам да обърна внимание ...
08.01.2010 12:36
Специално искам да обърна внимание на лицето проф. Пламен Симеонов Цветков - преподавател по история в Нов Български университет. Този човек написа най-гадната антибългарска книга "България и Балканите от древността до наши дни". Първото и издание беше на английски език, спонсорирано от съмнителната американска фондация "Фулбрайт". Подчертавам, че това е една отвратителна антибългарска книга, където тотално се фалшифицира и манипулира българската история. За тази книга професорът трябва да бъде не само съден, но и изгонен от България (по произход той не е българин и е агент на чужди служби)!
цитирай
7. анонимен - Докторе,
08.01.2010 19:16
мисля,че за Пламен Цветков грешиш.Не съм чел книгата, която цитираш и която те е възмутила.От Цветков обаче съм чел други книги, които са ме възхищавали.Пламен е борец за българщината.
цитирай
8. demograph - Списъкът на позора не позори достойните
09.01.2010 16:38
Въпросният "анонимко" е автор на "Списъка на достойните български историци". В него, както сам си признава в блога на Спароток, е набутал всички които е намерил в уикипедията. Използваше това като липсващ му аргумент в спора с "тъпите автохтонници".
Затова го зашлевих със списъка Му. Хората знаят кои какви са.
Съдът на българските граждани започва!
цитирай
9. doktora757 - мисля, че за Пламен Цветков грешиш. ...
09.01.2010 22:09
анонимен написа:
мисля,че за Пламен Цветков грешиш.Не съм чел книгата, която цитираш и която те е възмутила.От Цветков обаче съм чел други книги, които са ме възхищавали.Пламен е борец за българщината.


Ти познаваш ли го лично?!? Призлиза от комунистическо номенклатурно семейство - майката е бивш партиен секретар на район в София, а бащата офицер от ДС бил на работа в чужбина. Самият Цветков е защитил докторска дисертация в Москва на някаква комунистическа тема (сега не ми се рови в архива да я вадя)! За книгата, трябва да я прочетеш и после можем да дискутираме дали е национален предател или не; но всъщност не е, защото по произход не е българин , а евреин!.......))))))
цитирай
10. анонимен - Историк
09.01.2010 22:56
Към демографът който ме зашлеви така позорно в блогът на спараток.

"А Пирехми водеше пеонците, сиреч българите,от река Аксиос, сиреч от Вардара"

Това изречение приятелю за което твърдиш че е на Омир, от Илиада искам да го видя в оргинал.
Искам да видя къде точно в оргинала се говори за " сиреч българи" и "тоест от Вардара".

Искам да видя точен превод на Илиада- съответният цитат - издание,страница, абзац.

Ако не ми представиш доказателство че Омир споменава "българи" в илиада те наричам най официално пред всички неграмотен лъжец!
Неграмотен лъжец и манипулатор на факти като всеки автохтонист.

Автохтонистите имате една обща черта- тъпотата, поради това и сте отритнати от научното общество.
За да се занимавате с научна дейност се иска интелект който при вас е напълно непознат.
цитирай
11. анонимен - Историк
09.01.2010 23:22
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F:%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B8

Това между другото е въпросният списък на известните българските историци.

Всичките с едно изключение смятат автохтонната теория за несериозна и лишена от вякаква научна стойност.

В научните среди тази теория дори не се коментира, повод за присмех е и се котира амо сред необразовани хора като авторът на този блог.

Разбира се обяснението на автохтонците е че светът е в заговор срещу България и срещу тях самите,като по този начин световната общоност отрича че трако-хуно-прабългаро-кимерийците са най великият народ на древността , своеобразни генетични свръх хора, и поради и вследствие на тази си особеност са създали цялата съвременна култура и цивилизация.за това светът ни мрази и в световен мащаб е създаден "анти автохтонният заговор" който крие истината за великостта на нашите деди.
цитирай
12. demograph - До анонимен "историк"
10.01.2010 02:47
Започнете най-после, да спорите в името на истината с факти, аргументация и културен тон, ако сте привърженик на истината.
Ако следвате емоциите си, се забивате в кавга, а не в дискусия между културни хора.
Но да си знаем.
Манипулаторите на историята не са културни хора, а лъжци. Нали?
Вашият проблем е, че не можете да схванете картината в нейната цялост. Това не е дадено всекиму. Като не ви е дадено, струва ли си да се напъвате да убеждавате тези, които я виждат, че са слепи?
цитирай
13. анонимен - Мутавчиев
15.02.2010 10:50
Май за Кръстьо Мутавчиев не съм съгласен напълно. Вярно е, че е бил комунде, но в книгите си прави много добър анализ КЪДЕ И КОГА по света сме били ние - БЪЛГАРИТЕ. Също така прави съпоставка на географски имена по света и ги съпоставя с българските такива.
karutzar@hotmail.com
цитирай
14. demograph - Списъкът бе провокация на един себемразец
16.02.2010 11:40
Разбира се, че в него има доста истински учени, с принос за Отечеството. Ще потърся Мутафчиев. Благодаря.
цитирай
15. анонимен - cenov
01.11.2010 09:58
A za6to nikoi ne kazva otkade idva ezikat ni-podoben na ruski,polski,4e6ki,slova6ko,srbski
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960223
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол